Британец прави впечатляващи портрети от триъгълници (+снимки)

2013-02-14 17:30:00
Британец прави впечатляващи портрети от триъгълници (+снимки)
Снимка: joshbryan.tumblr.com

Младият британски артист Джош Брайън впечатли света, след като представи цяла своя колекция от портрети на известни личности, направени с помощта на... триъгълници, съобщава OddityCentral.

 

Дори и да не сме големи фенове на геометрията, трябва да признаем, че чертаенето на геометрични фигури определено се отдава на 20-годишния британец.

 

 

На пръв поглед творбите на Брайън изглеждат като дигитални графики, направени със специализиран софтуер, като например Adobe Illustrator. Истината обаче е съвършено друга - той рисува всичко на ръка с черен тънкописец.

 

След внимателно вглеждане в портретите, можем да забележим, че някои линии не са напълно прави – доказателство за това, че наистина няма компютърна намеса в тези впечатляващи произведения на изкуството.

 

Брайън разкрива, че направата на всяка една от творбите му, наричани от самия него „триангулация”, му е отнела между 7 и 12 часа. В неговата колекция присъстват портрети на световноизвестни личности (живи и покойници), сред които са Мерилин Монро, Алберт Айнщайн, Джони Деп, Хелена Бонъм Картър, Джони Ноксвил и Ейми Уайнхаус. Можете да ги разгледате в нашата Галерия:

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
"g0oD"_glr
преди 11 години

Много оригинално и красиво! :))


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия